Sturen op verandering binnen mens en bedrijf

Bewustwording op het hoogste niveau is altijd een eerste stap. Waar staat de organisatie en waar sta jij zelf? Hoe kun je waarnemen wat er speelt op individueel- en organisatieniveau? Bewustwording leidt tot sneller ingrijpen.

Bevlogen in het mentaal versterken van teams en organisaties

SBVitaalgroep is opgericht door Fons van den Bemd en Rob Sanders. Met een achtergrond in het bedrijfsleven, topsport, defensie en coaching hebben wij het doel, samen met ons team van specialisten, dat onze passie en overtuiging uitgedragen en breed gedragen gaat worden.

Deze gedeelde passie is mede gevormd door een of meerdere persoonlijke ervaringen en hebben ervoor gezorgd hebben dat wij ons willen inzetten voor meer mentaal geluk. Gedreven, soms misschien iets te idealistisch, maar vanuit een ongebreidelde overtuiging en wil dat het kan!

Onze specialisten

Fons van den Bemd

Mede-oprichter
Met 18 jaar leiderschapservaring in hospitality en events, en meer dan een decennium aan ervaring als internationaal consultant, heb ik veel geleerd. Nu volg ik mijn passie om mensen met burn-out en psychische klachten te helpen.

Fons van den Bemd

Rob Sanders

Mede-oprichter
Met ervaring in leger, topsport en no-nonsense coaching, focus ik op kwaliteiten van mensen om ze met een positieve instelling in hun kracht te zetten.

Rob Sanders

Daphne Holtkamp

Office Manager
Met 20 jaar ervaring in administratie en financiën, zorg ik ervoor dat de mannen zich kunnen focussen op ons doel: samen beter worden.

Daphne Holtkamp

Samen zorgen dat je beter wordt?