Missie & Visie

Onze prioriteiten zijn begrip, directe hulp en een intensieve multidisciplinaire aanpak 

We hechten meer waarde aan begrip voor jouw situatie en het direct aanbieden van hulp dan aan strikte regels. Dankzij multidisciplinaire ondersteuning zijn we in staat om het optimale resultaat te behalen, namelijk een goede mentale gezondheid. We maken gebruik van een breed scala aan therapieën en methoden om ervoor te zorgen dat we alles doen wat mogelijk is. 

Tijdig herstel is een win-win voor werknemer en werkgever 

Binnen 90 dagen herstelt 90 procent van de mensen van mentale uitdagingen. Dit versneld herstel is gunstig voor zowel werknemers als werkgevers, doordat het tijd en leed bespaart en werknemers snel weer productief en duurzaam gezond maakt. Het benadrukt het belang van tijdige ondersteuning en behandeling bij mentale gezondheidsproblemen voor positieve resultaten. 

Voorkomen is beter dan genezen

Wij ondersteunen organisaties actief in preventieve maatregelen. Onze uitgebreide ervaring met diverse bedrijven heeft ons overtuigd dat preventie de meest effectieve benadering is. Waarom zou men ziek worden als men deze situatie kan voorkomen? Onze inzet voor preventie benadrukt het belang van proactieve maatregelen om de gezondheid te behouden, wat niet alleen voordelig is voor individuen maar ook voor organisaties als geheel. 

Samenwerking met bedrijfsartsen voor snelle en effectieve werknemersre-integratie 

Onze aanpak is erkend door bedrijfsartsen, en we betrekken hen waar mogelijk bij het herstelproces. Dit zorgt voor een snelle en effectieve re-integratie van werknemers, wat zowel de werknemers zelf als de werkgevers ten goede komt. Het benadrukt ons streven naar nauwe samenwerking met gezondheidsprofessionals en de focus op het welzijn en de productiviteit van werknemers. 

Samen zorgen dat je beter wordt?