Mental Power Mentoring (MPM) – Individueel Begeleidingsprogramma

Voor wie? In onze dynamische wereld worden we als mens, werknemer, manager of directeur constant uitgedaagd. Of het nu gaat om het navigeren door organisatieveranderingen, de nasleep van Covid-19, of persoonlijke levensgebeurtenissen – onze mentale veerkracht wordt voortdurend op de proef gesteld. Soms stuiten we op onze grenzen, en als deze grenzen herhaaldelijk worden bereikt, loert het gevaar van ‘omvallen’. Wanneer je zoekt naar een manier om overeind te blijven en uitdagingen om te zetten in positieve ervaringen en overtuigingen, is het MPM-programma voor jou.

Van Negatief naar Positief:

 • Van “Ik kan dit niet” naar “Ik kan het wel”.
 • Van “Dit is niets voor mij” naar “Ik ontwikkel door grenzen te overschrijden”.
 • Van “Grenzen stellen om te overleven” naar “Effectief omgaan met mijn angsten”.
 • Van “Ik ben bang om te falen” naar “Falen is niet langer een optie”.
 • Van “Ik geef het op” naar “Doorgaan, ook als ik wil stoppen”.
 • Van “Mijn lichaam en geest zijn in conflict” naar “Balans vinden tussen lichaam en geest”.
 • Van “Ik ben bang voor zwakte” naar “De kracht van kwetsbaarheid erkennen”.

Over het Programma: Dit is een intensief 6-weken traject met minimaal 6 sessies van 1,5 uur. We dagen je uit om je grenzen te verleggen, je potentieel te ontwikkelen, en mentaal sterker te worden. We leren je het beste in jezelf naar boven te halen en hoe je dat bij anderen kunt doen. Dit programma stimuleert autonomie en (zelf)vertrouwen.

Resultaten:

 • Versterkt zelfvertrouwen, verbeterde samenwerking en effectiever leiderschap.
 • Inzicht in persoonlijke obstakels met praktische oplossingen om herhaling te voorkomen.
 • Begrip van je leiderschapspad en de identificatie van belemmerende en bevorderende patronen.
 • Versterking van je persoonlijke succesformule en bewustwording van eigen kwaliteiten.
 • Effectiever gedrag voor het bereiken van doelstellingen.

Jouw Mentor: Rob Sanders, voormalig sportinstructeur bij Defensie en mental coach voor olympische sporters in Papendal.

Wat is een Mentor? Een mentor is een ervaren en vertrouwde adviseur. Vandaag de dag staat deze term voor iemand die zijn of haar kennis en ervaring inzet om anderen te ondersteunen, als persoonlijke coach of als rolmodel.

Dit programma wordt aangeboden door SBVitaalgroep, waar we geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling en mentale veerkracht. Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden voor het MPM-programma.