Meike: “De samenwerking tussen Spa Parel en SBVitaalgroep zou ik zeker aanbevelen!”

Mijn kennismaking met SBVitaalgroep kwam er na een reeks floatingsessies bij SpaParel. Zij verwezen mij door naar SBVitaalgroep. Vervolgens nam ik deel aan een workshop van Spa Parel en SBVitaalgroep die zich richtte op burn-out symptomen. Na de workshop kwam ik in persoonlijk contact en heb ik een aantal sessies bij Spa Parel gehad. Bovendien ben ik volgde ik andere trajecten gaan volgen, zoals rebalancing. Ik merk dat ik bepaalde triggers eerder signaleer en zaken beter los kan laten waardoor ik meer rust en balans kan vinden in mijn privé en werk situatie.

Diverse benaderingen

Wat ik bijzonder waardeer, is de combinatie met SpaParel. Daar vind ik fysieke rust in een rustige omgeving, wat een welkome afwisseling biedt van enkel gesprekken. De persoonlijke betrokkenheid is iets wat ik erg op prijs stel; er wordt regelmatig geïnformeerd naar hoe het met me gaat en indien nodig worden extra coachingssessies aangeboden.

De aandacht, de diverse benaderingen en de maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat je je echt gezien en gehoord voelt. De samenwerking tussen Spa Parel en SBVitaalgroep is iets wat ik zeker aan anderen zou aanbevelen vanwege de ideale mix van ontspanning en ondersteuning.

Geïnspireerd door het verhaal van Meike? Ontdek hoe SBVitaalgroep ook jou kan helpen op je weg naar vitaliteit en welzijn. Neem nu contact op en zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Klik hier om door te gaan naar onze contactpagina.