Ronald Pisart: “Ik voel een enorme last van mijn schouders vallen.”

Ronald Pisart vertelt over zijn ervaring met SBVitaalgroep

Mijn ervaring met SB Vitaalgroep is niets minder dan transformerend. Vanaf het moment dat we contact maakten, werd het duidelijk dat Fons een man van actie is. Zijn woord “tempo” weerspiegelt niet alleen de snelheid waarmee hij werkt, maar ook het momentum dat hij creëert voor de hulp van zijn cliënten.

Ik waardeerde enorm dat Fons 24/7 bereikbaar was, een zeldzaamheid. Binnen drie dagen zaten we al aan tafel, klaar om mijn persoonlijke uitdagingen aan te pakken. Het was verfrissend hoe mijn situatie onmiddellijk centraal werd gesteld, een gevoel dat zelden wordt ervaren in de medische wereld.

Binnen 24 uur reactie

De communicatie verliep soepel en tijdig, met reacties binnen 24 uur en afspraken die altijd binnen een week werden ingepland. Dit efficiënte proces hielp me om uit de doelloosheid te stappen die ik voelde tijdens de zomer terwijl ik thuis zat. Ik realiseerde me dat ik actief aan mezelf werkte. Ik heb me vanaf het begin opengesteld. Het is aan de specialisten om je te overtuigen en dat is bij mij zeker gelukt.

We pakten samen mijn worstelingen aan, die voortkwamen uit een onverwerkte echtscheiding en moeite met het stellen van grenzen. Nu, aan het einde van ons traject, voel ik een enorme last van mijn schouders vallen. Mijn slaap is verbeterd en de spanning in mijn borst is verdwenen. 

Cruciale stap in het proces

Via mijn werkgever kwam ik in contact met SBVitaalgroep. Ze introduceerde me met craniosakraal therapie met een natuurgenezer. Dit hielp me om mijn onderbewustzijn te verkennen, wat een cruciale stap bleek te zijn in mijn proces.

De integriteit en professionaliteit van Fons en zijn team zijn ongeëvenaard. Ik waardeer hun aanpak en filosofie die zich richten op het vinden van de juiste coach en het handhaven van een hoog tempo van actie. Hoewel we nog werken aan het verminderen van mijn tinnitus, heeft de algehele ervaring mij voldoende overtuigd om SBVitaalgroep aan te bevelen bij goede vrienden en collega’s.

Mijn beoordeling? Een onbetwiste 9, neigend naar een 10. De terugkeer naar mijn werk verloopt geleidelijk en met elke sessie voel ik me sterker en meer voorbereid. Fons en SBVitaalgroep hebben bij mij een blijvende indruk achtergelaten.