Michael Bogaard: “Ik doe nu dingen die ik voorheen nooit heb overwogen.”

Het verhaal van Michael Bogaard

Toen ik ziek was ging ik naar de huisarts. Via de huisarts ging ik naar de eerste hulp en er werd een CT-scan gemaakt. De uitslag van de CT-scan liet zien dat ik mogelijk een TIA had gehad. Gelukkig bleek dat niet zo te zijn maar lag het probleem ergens anders, stress.

Via mijn werk kwam ik terecht bij SBVitaalgroep. Mijn ervaring met SBVitaalgroep is ronduit positief. Binnen enkele maanden heb ik inzichten opgedaan waar je normaal gesproken jaren over zou doen. Het voelde als een sneltreinvaart, een intense periode van veel praten, coaching, psychische hulp, rebalancing en TRE (Tension & Trauma Releasing Exercises).

Binnen no-time beter worden

Het ging zelfs sneller dan ik zou willen, maar soms heb je een duwtje nodig om jezelf te helpen, en dat duwtje was er. Het tempo is bijna ongekend, mede dankzij hun uitgebreide netwerk. Het proactief contact zoeken werkt prettig, en hun professionaliteit is indrukwekkend.

Wat SBVitaalgroep onderscheidt, is de sterke focus op professionaliteit. Ik wilde geen zweverige benadering; als het ergens tegenaan schurkte, wilde ik de wetenschappelijke onderbouwing weten. Ze hebben alles helder uitgelegd en onderbouwd. Mijn verwachtingen zijn niet alleen voldaan; ze zijn overtroffen, wat wellicht een cliché klinkt, maar in mijn geval absoluut waar is.

Niet alleen een specialist maar een buddy

Ik zou SBVitaalgroep aanbevelen vanwege hun bereidheid om een stapje extra te zetten. Ze gaan verder dan je zou verwachten, niet alleen volgens mijn inschatting maar ook volgens de observaties van mijn privé- en zakelijke omgeving. In mijn werkzame leven heb ik geleerd dat gunnen en vertrouwen essentieel zijn, bij SBVitaalgroep hebben ze dit uitstekend op orde.

Bij SBVitaalgroep heb je niet alleen een specialist; je hebt een intensieve buddy. Ze lopen arm in arm of schouder aan schouder met je mee op een manier die bijzonder prettig aanvoelt.

Verwachtingen overtroffen

Toen ik aan het traject begon, zat ik diep. Ik wist niet meer wat ik wilde, had angsten en wilde bepaalde dingen niet meer doen. Ik ben uitgevallen met stevige klachten die leken op burn-out verschijnselen.

Aan het einde van het traject heb ik mijn eigen verwachtingen overtroffen. Ik doe nu dingen die ik voorheen nooit zou hebben overwogen. Angst voor grote ruimtes heb ik niet meer, ik ga confrontaties aan en stap makkelijker op mensen af.